miércoles, 7 de julio de 2010

Elle Vs. Interviú

En aquest post parlaré d’un altre cas que va tenir lloc l’estiu de 2007 i el qual també fa referència a la publicació d’una exclusiva/notícia per part d’una revista en concret Vs. a una competidora seva. És el cas que molts ja coneixereu de les fotografies de l’Elsa Pataky en topless en una platja. Tot i així, adjunto 2 links per si algú vol fer un “remember”.

NOTÍCIA 1
NOTÍCIA 2

El cas el va acabar perdent la model, ja que resulta que es va exposar en topless en una platja d’ús plenament públic i transitada, on qualsevol persona l’hagués pogut veure. Ningú li va fer unes fotografies mig nua dins casa seva, sinó en un context propici a aquesta situació. No obstant, em vull centrar en el que als mitjans es refereix.

En aquest cas es tracta de la versió impresa de dos mitjans, publicades les dues (la permesa per l’actriu i la no permesa per ella) uns dies després que s’haguessin fet les fotografies. No obstant, Interviú hagués pogut penjar ipso-facto les fotografies a la seva versió online i tenir l’exclusiva. En aquest cas, per això, crec que Interviú va fer bé en esperar la versió paper perquè les fotografies que tenien eren diferents a les “oficials” que publicaria la revista Elle (no perdrien cap exclusiva) i, evidentment, molt millor un reportatge gràfic en paper que vengui (més diners) que no una versió online amb menys beneficis per Elle!

No hay comentarios:

Publicar un comentario